Peach Pearl Beauty Acupuncture nodigt u uit

Peach Pearl Beauty Acupuncture nodigt u uit voor het Issue Event op 14 april bij Rüttchen autowereld. U bent van harte welkom van 13.00u tot 19.00u aan de Ettensebaan 34 in Breda. Genieten met een hapje en een drankje van Business & Lifestyle op topniveau. Beauty, kunst, tuinen, fashion, maar ook supersnelle racewagens. Maak een ritje in een bolide van de Supercar Challenge of rij mee in een Mercedes AMG. Zelf een proefrit maken in een Mercedes naar keuze kan natuurlijk ook. Voor de kleinste bezoekers is er van alles te doen.

Geplaatst in Cosmetische Acupunctuur Nieuws & Updates | Comments Off on Peach Pearl Beauty Acupuncture nodigt u uit

Cosmetische acupunctuur en gezichtsverjonging video

Cosmetische acupunctuur en gezichtsverjonging video in de VS.

Geplaatst in Cosmetische Acupunctuur Nieuws & Updates | Comments Off on Cosmetische acupunctuur en gezichtsverjonging video

Video over cosmetische acupunctuur

Deze video geeft een leuke beschrijving van e mogelijkheden van Cosmetische Acupunctuur.

Geplaatst in Cosmetische Acupunctuur Nieuws & Updates | Comments Off on Video over cosmetische acupunctuur

Kitty

“Al na de eerste behandeling zag ik resultaat! Ongelofelijk hoe snel mijn huid opknapte. Ik kreeg steeds meer glans en mijn vermoeide blik verdween. Niet alleen mijn gezicht werd mooier, maar mijn algehele gesteldheid knapte ook op, mede door andere voeding en Isabelle haar inzichten. Isabelle, ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt betekend!”

– Kitty

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Kitty

Aline

“Na al anderhalf jaar verscheidene specialisten te hebben bezocht, wendde ik me ten einde raad via-via tot een acupuncturiste. De westerse diagnose was Rosacae,een chronische aandoening waar je niet meer vanaf komt. Alleen antibiotica helpt tegen de symptomen. Bij de acupuncturiste hoorde ik voor het eerst over de samenhang tussen de darmen, de overige organen en de huid. Vooral ook het aspect van de juiste voeding kwam naar voren. Op dat moment was ik zelf al erg op zoek naar de juiste voeding voor mij, omdat ik merkte dat ik op sommige voedingsmiddelen niet goed reageerde. Ik at op dat moment vegetarisch en vetarm, maar dit leek ook niet echt de oplossing. Voor mij persoonlijk was de combinatie van de juiste voeding, de behandelingen met de acupunctuur en het reinigen van mijn darmen een echte openbaring! Van belang was wel dat ik wat geduld moest opbrengen, want de klachten zijn natuurlijk niet in een paar dagen of weken verdwenen, maar na enkele maanden verdween mijn uitslag en begon ik me algeheel veel beter te voelen. Nu terugkijkend heb ik veel meer energie, zit ik beter in mijn vel en heb ik totaal geen last meer van mijn Rosacae! Zelfs niet als ik wel eens zondig of wat meer stress ervaar. Het is nu meer dan een jaar geleden en ik ben geheel op natuurlijke wijze van mijn klachten afgekomen!”

– Aline

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Aline

Karin

“A few months ago I had a facial treatment with acupuncture. After only the second time you could see softness on my face, it felt wonderful. It’s now 1 month ago that I had my last treatment, and every 6-8 weeks I go back . At home I have to use a special roller with small needless. I have to use that every night, before I put my natural facial oil on. I can see that my wrinkles are becoming much softer, so I’m very happy with it.”

– Karin

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Karin

Henriëtte

“Een paar weken nadat ik een afspraak had gemaakt bij de chirurg voor een cosmetische operatie kwam ik Beauty Acupunctuur van Isabelle tegen. Aangezien ik erg tegen de geplande cosmetische operatie opzag, besloot ik om een afspraak te maken en samen met Isabelle te bespreken wat de beauty acupunctuur voor mij zou kunnen betekenen. Ook al kon Isabelle me geen garanties geven ten aanzien van het te behalen resultaat, gaf het gesprek me zo´n goed gevoel en vertrouwen dat ik direct de cosmetische operatie bij de chirurg annuleerde en ik aan een traject bij Isabelle begon. Een hele goede beslissing! Al na een paar behandelingen zag ik de conditie van mijn huid veranderen; deze werd egaler en beter van kleur, kleine rimpeltjes verdwenen en de wat grovere werden zichtbaar minder diep. Zelfs de klachten waarvoor ik de eerder geplande operatie had willen ondergaan – dusdanig ingevallen wangen dat ik tijdens het eten op de binnenkant van mijn wangen beet – zijn merkbaar verminderd. Ik ben erg blij met het resultaat. De behandelingen van Isabelle zijn een echte verwennerij! Wat me een goed gevoel geeft, is dat Beauty Acupunctuur een holistische behandelmethode is. Niet alleen de conditie van mijn huid is verbeterd, maar die van mijn hele lichaam. Door de behandelingen en met de tips en adviezen van Isabelle heb ik aan den lijve ervaren dat schoonheid van binnenuit komt en dat ik daar zelf veel invloed op kan uitoefenen. Ik kan haar behandelingen dan ook van harte aanbevelen!”

– Henriëtte

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Henriëtte

Anita

“Met cosmetische acupunctuur is mijn gelaatskleur sterk verbeterd. De couperose en de wallen onder mijn ogen zijn zo goed als verdwenen ! Samen met de Chinese medicinale kruiden kun je heel wat bereiken, en allemaal zonder cosmetische operatie. Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan. Ik ga nu 1 keer per maand langs voor een behandeling om alles zo te kunnen houden. Ik beveel dit iedereen aan. Bedankt Isabelle !”

– Anita

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Anita

Annie

“Mijn ervaring met cosmetische acupunctuur is ontzettend goed. Mijn huid is strakker, minder rimpels, heerlijk zacht en daardoor mooi. Ook had ik last van psoriasis bij de haar lijn en wenkbrauwen dit is ook helemaal weg door de cosmetische acupunctuur en kruiden , ik kan het iedereen aanraden het is heerlijk .”

– Annie

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Annie

Kelly

“Ik ben blij dat ik gekozen heb om door Isabelle te worden behandeld. Mijn grijze gezichtskleur is veranderd in een prachtig roze, mijn rimpeltjes zijn langzaam verdwenen, mijn haar heeft weer zijn volle glans en ik voel me energiek!”

– Kelly

Geplaatst in Referenties | Comments Off on Kelly