Borstvergroting

U kunt op natuurlijke wijze fantastische borsten krijgen!
Bij borstvergrotingstherapie stimuleren wij het borstweefsel en vergroten we de productie van collageen. Hierdoor wordt het borstweefsel gelift en ontstaat er een 10% tot 30% stijging van de borstomvang. Naast jonge vrouwen met minder grote borsten is deze techniek populair bij vrouwen die borstvoeding hebben gegeven en vrouwen waarbij de borsten niet even groot zijn.

De behandeling is erg zachtaardig maar uiterst effectief. Bij de behandeling worden extreem dunne kwaliteitsnaaldjes gebruikt. U zult geen pijn voelen en er is geen hersteltijd na behandeling nodig.

De behandelingen veranderen de bovenkant van de borsten. Hierdoor krijgen ze een voller en ronder voorkomen. Bovendien wordt een vergroting van het decolleté gecreëerd. De behandelingen werken cumulatief. Tijdens uw behandelperiode vindt er dus geleidelijk verandering plaats.

“Vroeger had ik cup A en was mijn borstomtrek 84 cm.  Na de behandelingen met acupunctuur voor borstvergroting is mijn borstomtrek 92 cm geworden en draag ik een cup C80!  Mijn borsten zijn ook steviger geworden. Ik ben niet langer bang om een bikini te dragen. Dankjewel Isabelle!”

– Tracey