Cosmetische acupunctuur

 

“Na een serie acupunctuur behandelingen bij Isabelle werd mijn gelaatskleur fris en gezond. Enkele fijne lijntjes verdwenen en diepere lijnen werden zachter. De donkere wallen onder mijn ogen verminderden en zelfs de poriën van mijn neus werden kleiner. Na iedere behandeling voelde ik me beter en beter, en werd ik ook rustiger. Mijn huid voelde erg zacht aan. Dankjewel Isabelle! “– Astrid

Cosmetische Acupunctuur is een effectief, veilig, pijnloos, natuurlijk en economisch alternatief voor plastische chirurgie en botox. Het verjongt en verfrist het gelaat op natuurlijke wijze. Hierdoor krijgt u een gezonde look!

Cosmetische Acupunctuur is een natuurlijke anti-aging therapie die het  zichtbare verouderingsproces vertraagt. De ultradunne  acupunctuurnaaldjes stimuleren het lichaam om meer collageen aan te  maken.  Het collageen vult de ouderdomslijnen op en vermindert zo rimpels en lijntjes.

In Cosmetische Acupunctuur wordt gebruik gemaakt van geneeskrachtige kruiden, dieet en lifestyle adviezen, speciale lichttherapie en lokale behandelingen met de beste natuurlijke oliën en crèmes. Samen zorgen deze therapieën voor het natuurlijk herstel van de huidvochtigheid en een stralende gloed van de huid.