Vraag & antwoord

1. Wie heeft er baat bij Cosmetische Acupunctuur?
Cosmetische Acupunctuur is veilig en bevorderlijk voor iedereen. Niet alleen voor mensen met rimpels, maar ook voor mensen die de onvermijdelijke tekenen van ouderdom willen verminderen.

Steeds meer jongere vrouwen vragen naar de voordelen van Cosmetische Acupunctuur. Zij hebben misschien een paar fijne rimpeltjes, maar ze willen er graag jong uit blijven zien. Ze kunnen Cosmetische Acupunctuur in dat geval gebruiken als een preventief middel. Deze klanten hebben in het algemeen niet zoveel behandelingen nodig. Ook duren de behandelingen korter.

2. Hoeveel behandelingen zijn nodig?
In
het algemeen vergt Cosmetische Acupunctuur tussen de 12 en 15 behandelingen. Voor rokers en mensen met een hangende of slappe huid, zijn er gemiddeld 20 behandelingen nodig.

Het behandelingsschema ziet er als volgt uit:
– 2 keer per week voor 6 weken, of
– 2 keer per week voor 3 weken, en daarna 1 keer per week voor 6 à 9 weken.

3. Wanneer kan men veranderingen gaan merken op het gezicht?
In
het algemeen merkt iedere klant rond de 7e behandeling wel aanzienlijke verbeteringen. Het lijkt dan alsof de klant net terug is van vakantie!

4. Hoe lang houdt het bereikte resultaat aan?
Afhankelijk van de klant zullen de effecten van Cosmetische Acupunctuur tussen de 2 en 5 jaar aanhouden. Na de 12 behandelingen wordt u geadviseerd om 1 maal per maand of 1 maal per seizoen een behandeling te ondergaan om het bereikte resultaat vast te houden. Hiermee voorkomt u dat de huid verder veroudert.

5. Wanneer is het toepassen van Cosmetische Acupunctuur niet aan te raden?
Cosmetische Acupunctuur is niet raadzaam tijdens zwangerschap, bij extreem hoge bloeddruk, behalve als deze onder controle wordt gehouden door een cardioloog, bij veelvuldige migraineaanvallen, bij pacemakers, diabetes en bloedafwijkingen zoals hemofilie. In alle andere gevallen is Cosmetische Acupunctuur een absolute weldaad die u moet proberen!