Onze filosofie

In Peach & Pearl Cosmetische Acupunctuur  draait het rond 2 dingen: gezondheid en schoonheid. In oud-China werd gedacht dat schoonheid van binnen komt en een weerspiegeling is van onze gezondheid. Bij Peach & Pearl Cosmetische Acupunctuur reguleren wij verstoorde lichaamsfuncties. Hierdoor komt uw schoonheid vanzelf naar buiten. De verstoorde lichaamsfuncties waar we ons op richten, manifesteren zich aan de buitenkant van ons lichaam in de vorm van o.a. vermoeide ogen, een losse, droge of olieachtige huid, een bleke huidskleur, wallen onder de ogen, rimpeltjes, levenloos haar, grijs haar, haarverlies en hangende borsten.

Op het hoogtepunt van de oud-Chinese beschaving leefden mensen volgens een andere filosofie: ze deden hun best om in harmonie te leven met “de hemelen en de aarde”, rechtschapen gedachten te hebben en zich eerzaam te gedragen. De oud-Chinezen stelden vast dat een bepaalde mentaliteit kon resulteren in bepaalde lijntjes op het gelaat. Frustratie en woede bijvoorbeeld zou kunnen leiden tot lijntjes tussen de wenkbrauwen, bedroefdheid kan leiden tot lijntjes onder de ogen, etc.

Zo hebben lijntjes op het gezicht allemaal een betekenis. Het zegt veel over het intern functioneren van ons lichaam. Over de jaren heen kunnen negatieve gedachten en emoties ons gezicht tekenen. Positieve gedachten daarentegen kunnen een prachtige huid geven! Bij Peach & Pearl Cosmetische Acupunctuur kunnen we u heel gericht adviseren over het belang van een harmonieuze gemoedstoestand. De technieken die we bij Peach & Pearl Cosmetische Acupunctuur gebruiken brengen uw schoonheid, uitstraling, vitaliteit, welzijn en gezondheid terug.