Huidproblemen

Uit verschillende onderzoeken blijkt de effectiviteit van acupunctuur bij huidproblemen. Bij Peach & Pearl Cosmetische Acupunctuur behandelen we huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, eczeem en acne.
Tijdens uw eerste consult bepalen wij welke behandeling het beste bij u past. Omdat bij de behandeling van huidproblemen voeding een belangrijke rol speelt, krijgt u tevens een voedingsadvies.

“Ik had jarenlang psoriasis op mijn benen, op mijn ellebogen en in mijn nek. Ik was bij verschillende doktoren geweest, maar niets had geholpen. Ik was wanhopig en depressief en mijn toestand werd met de jaren erger. Toen las ik in een krant een artikel over acupunctuur en besloot ik een afspraak te maken bij Isabelle. Zij behandelde mij met acupunctuur, Chinese kruiden en voedingstherapie, en binnen enkele weken begon mijn toestand zich te verbeteren, na zoveel jaren van ellende. Na enkele maanden waren mijn huidklachten volledig verdwenen, mijn huid zag er goed uit en ik voelde me fantastisch. Daarnaast – iets wat ik niet had verwacht – zie ik er beter uit en ben ik overmatig gewicht kwijtgeraakt.”

–  Jennifer